Post by ekocedmevi on Feb 28, 2022 23:23:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack za povečanje točk ▞▞▞
▞▞▞ Pacific Warships: Naval PvP 2022 version ▞▞▞
bi lahko imel boljše ciljanje, kot je povečava, pa tudi posamezne nadgradnje, kot je avtomatska steza za orožje, avtomatsko popravilo trupa in senzor za strukturo, samo nekaj nasvetov za možne izboljšave. Lahko bi uporabil tudi boljši filter za ujemanje, utrujen sem od boriti se s 5 bojnimi ladjami samo s križarkami in rušilci, preprosto ni pošteno, če ima dobesedno celotna sovražnikova ekipa ščit, vi pa ga nimate.
Dobra igra, vendar potrebuje več zemljevidov in co-op ekip ali klanov 5 zvezdic, če prideš tja
Imam težave s poskusom priti do tekem, ker se vedno znova pojavlja napaka, ki pravi "Odjemalec ujemanja je potekel", vendar bom še vedno sodil o tem, kar sem videl. Izgledalo je super, rekel bi, da je enak World of Warships preprosto zaradi grafike. Odlična grafika je vse, kar lahko zares rečem, saj tako ali tako težko pridem do tekem..lul
To je odlična igra in v njej sem zelo dober, toda vsakič, ko sprejmete darilo od prijatelja, vas popelje na dno seznama, tako da je to treba popraviti ali pritisniti gumb Sprejmi vse
Možnosti prilagajanja ladij, vizualna privlačnost 5* Odlična grafika 4* Verity ladje 3* Bitka, mehanika igre 3* Avdio/zvok 2* Načini igre 2* Tekmovalno ujemanje igranja 2* Omejitev strukture nadgradnje 1* (plačilo za zmago) Igra se spremeni v model plačati za zmago 1*
Pacific Warships: Naval PvP Azione wdbn
Na splošno je igra dobra, vendar je ena težava ta, da ne morem dostopati do svojega starega računa, kjer sem porabil na tisoče denarja za ladje, zaradi česar sem žalosten, ker vem, da je ne morem prenesti, zato prosim dodajte ta del, kot je dodajanje facebooka za prenos vašega napredka/računa
Ok, v tej igri sem užival prve dni. Vendar se je izkazalo, da je zmaga SUPER plačana z neumno dragimi nakupi, povrh vsega pa jo preplavijo izkoriščevalci - vsaj 6 igralcev je samo na moji zadnji tekmi uporabljalo hitri izkoriščanje, ki pokvari igra za vsakogar. Če se vrnem k World of Warships, priporočam WOWS 100%. Manjka mu futurističnega videza in čednega orožja, vendar sta igra in izenačevanje TAKO boljša!
Odlična igra do sedaj. Igra kot ladje world of war in 8s je presenetljivo dobra v mobilnih napravah. Edina pritožba je, da je nekaj kul orožja samo zlato in tudi po tem, ko shranite svoje zlato in ga kupite, ga nadgradnja stane vedno več. Nadaljuj z dobrim delom.
odlična igra, vendar sem nehal igrati. Odločil sem se kupiti nekaj v nakupih aplikacij in se prijavim 1 dan in mojega ozvezdja, na katerem sem tako trdo delal pri nadgradnji, ni več. ni možnosti tehnične pomoči, zato sem šel v skupino na Facebooku in poslal sporočilo. minil je mesec in ni odgovora. tako da preprosto ne bom igral, dokler se težava ne reši
kaj se dogaja z vsemi temi igrami v trgovini Google Play. Imam popolnoma nov telefon Asus ROG 2 in nobena od vaših iger ne deluje z IT?! Kar naprej se zrušijo, začnejo, potem pa se zrušijo, začnejo se zrušijo, začnejo se zrušiti, mi lahko prosim pomagate ugotoviti, zakaj?
Nekaj je resno narobe z machmakingom! Zakaj sem VEDNO v modri ekipi in zakaj je VEDNO rdeča ekipa močnejša? Torej ni dovolj, da je plačilo za zmago, zdaj vse, ki plačujejo, daš v isto ekipo?
Odlična grafika, težka igra za pvp, edina stvar, ki bi jo spremenil, je čas, potreben za ponovno nalaganje žetonov
Odlična igra, vendar predrago, če se želite zbrati na vrhu, boste morali porabiti veliko dolarjev.
Mislim, da je igra na splošno dobra. Všeč so mi kontrole in grafika. Želim si samo, da bi bilo za vašo ladjo več orožja in prilagoditev.
Igra je pokvarjena. Nenehno izgubljam, ker čeprav ima moja ekipa ladjo na vsaki kontrolni točki in edini sovražnik v igri ni nikjer blizu nas, nam ne dovoli zavzeti kontrolnih točk. Popolnoma zajame kontrolno točko, nato pa se vrne v rdečo in ponovno začne zajemanje od začetka, medtem ko še vedno nagrajuje sovražnikovo ekipo, ker očitno še vedno nadzoruje nad njimi.
Všeč mi je igra, vendar postane precej dolgočasno igrati isto stvar znova in znova, ko enkrat obvladaš slog igre. xp, denar za igro, zlato iger in izhod žetonov, ki ga dobimo od nepremium, je zelo malo je edina zabava, ko je dogodek, kot je velika noč.. brezplačna skrinja z oglasi ni tako odlična kot metalna norost (vaša druga igra)
(posodobljena ocena po 4 mesecih igranja) Igra je super, najbolj gladka od vseh spletnih iger nekaj napak tu in tam (nihče ni popoln) veliko ladij se redno posodablja jaz sem VIP igralec, vendar ni razlike med vip in ne vip z v igra, ki mi je všeč. Jaz sem na 230 lvl, zdaj mi je dolgčas, saj ne morem vedeti, kdo je boljši od mene. Razvijalec bi moral vključiti celoten profil najboljših igralcev tedensko in na splošno, da se lahko potegujemo za prvo mesto. hvala za čudovito igro
Merge Truck: Monster Truck Įprastos temos ypwx
Ta igra ni namenjena tistim, ki ne želijo zapravljati denarja. Zasnovan je posebej tako, da izgubite vsak napad, kljub temu, da svoje ladje dvignete do maksimuma. Razumem zahtevno, a ta igra je naravnost kruta. Izbrisano.
Jaz ljubim to igro! V svoji floti imate lahko do 5 ladij. Igrate v ekipi šestih in timsko delo je nujno za zmago. Zelo priporočam to igro. Zahvaljujem se vam za hitro ukrepanje glede težav v igri. 5 zvezdic proti 1 zvezdici od 21. septembra se mi igra v bitki popolnoma zapre. Imam močan internet in to se mi zgodi samo v boju. Razvijalci morajo najti način, da hekerji in goljufije preprečijo uničenje te igre, sicer bodo izgubili veliko zvestih igralcev in denar, ki ga porabijo.
igral to igro en dan in je nikoli ne bom izbrisal! Rekel bom, da je potrebno veliko denarja ali pa zelo dolgo, da prideš dobro. Prav tako bi rad imel več ladij za začetnike in več načinov za pridobivanje ključev.
Všeč mi je ta igra. Samo sovražim dejstvo, da se lahko za minuto boriš z drugim igralcem in nek človek bo sprožil 1 strel in ukradel uboj, kill bi moral temeljiti na največ škode, ne na podlagi zadnjega strela, ki ga želim zmagati, prisili igralce, da poskušajo zmagati, morda brez nagrad, če vaša ekipa izgubi. In nekateri fantje sem prav jezen na lol, ker so me ubili petkrat lol, rad bi imel tabelo ubijanja in tablo za izzive. Kam lahko gremo 1 proti 1, zadnja stvar, ki mi je všeč emoji, vendar bi rad držal skupaj in držal gumb cone
Žalostno je, da je to tako odlična igra... Ko končno dobiš povezavo za macth in če bo trajala luknja macth. In to ni moj telefon ali WiFi. Moj telefon se ukvarja z večjimi stvarmi kot ta majhna igra ves čas brez težav
Pacific Warships: Naval PvP แอ็กชัน xvl
V redu je, mislim, da morda kot vsakih 10 bitk dobiš zaboj in imaš 50 % možnosti, da dobiš kamuflažo in 6 % ladjo
Prosim, popravite svoje strežnike, ker vsakič, ko namigujem na tekmo, se pričakovana čakalna doba od 12 sekund poveča na skoraj 5 minut. Tudi, ko pride do "časovne omejitve odjemalca", se eden od mojih žetonov odšteje, tudi če še nisem igral, in je na voljo le 5/5 žetonov, tako da moram počakati še 2 uri samo za igranje. Čeprav igram le občasno, a čakanje "tako" dolgo je zaskrbljujoče.
odlična igra obožuje grafične kontrole in vse zmožnosti, kot je postati neviden, bi dale 5 zvezdic, če bi imela način, da pogleda v daljavo in vidi, katere ladje so pred nami, preden pride v doseg
Resnično mi je všeč z ladjami in da lahko ladje prilagodite z boljšim we opens armor skin, to je prav kul igra, kar bi lahko bilo novega v naslednji sezoni, si pred kratkim zasluži 5 zvezdic
To je precej dobra igra, samo grafika in zaostajanje me moti, lahko se vsaj vrnete z 2.0
Pacific Warships: Naval PvP Akční oqt
Toooooook pucas se fila. Sam zlo dobra igra.
Ta igra je tako dobra, vendar imam tehnične težave. Nenehno me odjavlja iz igre zaradi nekih težav. Naredil sem vse, kar sem lahko, ne da bi odstranil, prosim za pomoč
To je zabavna igra, medtem ko nimate kaj početi. Edina stvar, ki mi res ni všeč, je uogradiran trup na mojih ladjah, ki se ne pokaže, ko se obrnem in ixk, če je to zame ali za vse.
Dobra igra in odlična grafika, edina pomanjkljivost je, da se lahko nekoliko plača za zmago
Zdi se, da hekerji igrajo ob 5:00 po srednjeevropskem času. Če nenehno izgubljate internetno povezavo, medtem ko vidite, da se ladja, ki ste jo napadli, pozdravi, preprosto prenehajte igrati. Vztrajajo, dokler ne izgubite. Vsekakor ne zapravljajte denarja za to igro, dokler ne popravijo vdora
Pacific Warships: Naval PvP Veiksmas xttk
igra je odlična, vendar se ne morem več prijaviti, ne vem, zakaj se ne odpre, potem je užival, počistil je ves predpomnilnik in počistil tudi brskalnik, čeprav se ni ponovno zagnal brez sprememb.
Če svoje igre ne zaščitite pred hekerji, ki s hitrim neprekinjenim streljanjem goljufajo vsakega poštenega igralca, vas bodo na koncu zelo stali! Ker se nihče ne želi sprijazniti z igro, ki ne more vdirati goljufij, ko pošteni igralci porabijo $ in čas v vaši igri! Ne morem tekmovati s svojimi prednostmi in ko se to zgodi, igra zamrzne in te pretrese! Potem izgubimo pokale in druge nagrade! Prosim, ustavite jih in z veseljem vas bom ponovno ocenil s 5*, ker je vse ostalo super v vaši igri prijatelji moji!
Če vam je všeč World of Warships, vam bo ta igra za mobilne naprave zagotovo všeč. Preprosti, zabavni, brezplačni in hitri časi bitke. Ne čakati, da se vaša ladja ponovno pojavi, je najboljši del te igre. Zelo priporočljivo!
Plačajte za zmago in to drago, nenehno spodbujajo nakupe aplikacij!! Ustvarjanje ujemanja je enostransko in napredek je tako počasen, če ne dobite premium naročnine. Igra izgleda odlično in se dobro obnese, vendar mi jo premium vsebina uniči.
Užival sem v igranju, vendar sem se razburil in naveličal te pogoste posodobitve, ni prostora za vsako posodobitev, vsakič, ko sprostim prostor za novo posodobitev, mine kratko obdobje in zahtevam še eno večjo posodobitev
Tako sem mu skoraj dal 4 zvezdice, vendar potrebuje ZELO dober internet za delovanje in internet, ki ga uporabljam, ni najboljši. To pomeni, da je SUPER GLITCHY in zaradi tega je skoraj nemogoče igrati. Razen tega je super dobra igra, edina stvar je, da obstaja samo en način igre. Mislim, da če dodajo še en način igre, kot je način, v katerem se borite z ladjami po vaši izbiri ali kampanjo. Še ena stvar, ki bi jo bilo lepo, da bi lahko posodobili, je, da lahko kupite ključe z zlatom.
Kul igra za igranje.
To je prekleto fantastična igra. Všeč mi je način, kako lahko igramo drug proti drugemu na spletu in res je kul, da se lahko borimo in zmagujemo drug proti drugemu. To je veliko bolje kot igrati proti računalniku.